Retkeilytoimittaja

Kirjoitan aikakaus- ja sanomalehtiin sekä muihin julkaisuihin kaikille retkeilijöille ja muille luonnossaliikkujille välttämättömistä erä- ja maastotaidoista sekä vien lukijoita mielenkiintoisiin retki- ja luontokohteisiin.

Ota yhteyttä niin katsotaan miten voin tuottaa kuvia ja tekstiä juuri sinun tarpeisiisi!


Hammastunturin erämaa-alueella on mahdollista kulkea viikon päivät näkemättä muita ihmisiä. Tunturin laelta avautuva maisema kätkee sisäänsä toinen toistaan hienompia leiripaikkoja.

Hammastunturia kiertämässä -artikkeli Retki-lehden numerossa 8/2020

 


Pulmankijoki Kaldoaivin erämaa-alueella on mielenkiintoinen retkikohde geologiasta, kasveista ja vaikkapa harvinaisista hyönteisistä kiinnostuneelle luontoharrastajalle.

Pulmankijoki – Luontoaarre Kaldoaivin erämaa-alueella -artikkeli Retki-lehden numerossa 5-6/2020


Puna-armeijan suurhyökkäys 75 vuotta sitten on jäänyt Suomessa vähälle huomiolle, vaikka sen myötä Suomi menetti yhteyden Jäämerelle ja neuvostojoukot etenivät aina Ivaloon saakka.

Taistelu Tankavaarassa -artikkeli Suomen Sotilas -lehden numerossa 6/2019

 


Vaelluksen ajoittaminen loppusyksyn ja alkutalven taitekohtaan on aina arpapeliä. Talven tulo lumisateineen kesken vaelluksen voi laittaan reittisuunnitelmat täysin uusiksi.

Talven kynnyksellä Kemihaarassa -artikkeli Retki-lehden numerossa 9/2019

 


Melontaretkelle – Parhaat kohteet Suomenlahdelta Lapin tuntureille

Esittelen kirjassani melontakohteet ja -reitit maakunnittain. Kaikkein mielenkiintoisimmat retkikohteet olen nostanut maakuntien TOP 3 -listoille.

Kirjaa saa ostettua kirjakaupoista.